WTF?:D

Asså den här dagen gillar ja inte.
När man tänker efter är det början på en ny vecka och då är det 4 dar kvar tills Fredag och det är jävligt långt alltså 96 timmar elr är det 48 är det 24 elr 12 timmar på ett dygn ? elr räkna ja fel nu är helt lost nu typ...
Och det e ju fan en evighet men endå och dagen har ju verkligen gjort mej irreterad så jävla pissig har dagen varit så ja tänkte dela med mej med den nu så ni får känna samma sak som ja har gjort.
Först börjar dagen med att ja vaknar en kvart före att min väcka klocka skulle ringa så ja ville somna om så det gick inte -.-'
Sen gick ja upp gjorde ordning frukost och kolla på Vakna med the voice...
Sen gjorde ja mej i ordning hade på mej mascara och det vart ju cp så det sluta med att ja tog av mej den och hade på mej bara lite mascara ....
Sen åkte ja till skolan och ja hade glömt att dom hade flyttat busshållsplatsen så ja gick ju samma väg tills ja märkte att bussgrejset var borta fan va rädd ja vart, sen åkte ja till skolan och när det var slöjd fick ja fan damp.
Jag fick skäll för att ja öppna dörren vikarien fick ju pshyk och ba: NU ÄRE DU SOM STÄNGER DÖRREN OCH SÄTTER DEJ PÅ DIN PLATS! jag ba: wtf?! tare lungt.
Sen skulle ja göra knappnålshål och min symaskin ville ju inte funka så ja satt ju och dampa och tröck på alla knappar som fans på maskinen tills läraren fick igång sej men den ville inte yda mej och göra lika långt hål som det skulle vara.
Sen när ja lyckades med det första hålet ville inte det andra funka så den stanna när den skulle vända tbx osså fastna tyget i symaskinhelvetet så ja fick inte bort den asså då fick ja damp och satt och svärde så Johan börja reta mej bara för att ja sa kuk på ett speciellt sätt han har ju allvarligt nått fel den grabben ;)
Aja sen sluta vi och det sluta med att vikarien fick fortsätta klart med min grej när ja stack hahah ja lämna kvar ALLT på bordet :)
aja sen skulle ja hem och då gick ja en bit med Elin, sen när ja kom till bussen så satt nåra personer som ja inte ville träffa och vänta på den bussen ja skulle med så ja ba: vafan och gick till en resturang och tillbaka in mot nian (stan, gallerian) sen gick ja tbx och tanten inne på mcdonalds blängde så in i helvete på mej..

Sen såg ja att 1:an hade kommit som ja tänkte att ja kunde åka med bara för att slippa dom andra så ja hoppa på den men gissa dom kom ju dom till den bussen ist och ja ba: vafan och försökte gömma mej och det gick ju bra för dom värka inte känna igen mej hahah :)

Aja det var min dag så pusshej<3

Kommentarer

Komentera här annars dör ni om 1 minut!:

Namn:
Var inte anonym annars är du feg!

E-postadress: den kommer inte synas för andra ja kommer bara adda dej på msn :)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ge mej kritik jag bryr mej inte om va ni tycker fast skriv nått snällt då och då så blir ja på bättre humör pusshej love u<33
Pusspuss älskar er
Trackback
RSS 2.0