Why not?

Hej alla ja lärde dra hem idag pga av min rygg som ja skrev om igår börjar väl bli bättre men skönt att det är helg och imorrn blire bäst först börjar det med tandläkarn 10:30 sen drar ja ner till stan och träffar dom bästa som ja saknar som fan<33
Och juste det här måste ja visa er ni vet ju Rabih Jaber från idol jag gillar ju han ganska mkt kan man säga (ja har märkt att ja börjat dras mer till utlänningar om man kan säga så mer en va ja gör till riktiga svenskar utlänningar har en speciell charm Rabih och Eddie då ;) )
Men iaf han hade en frågestund för ett tag sen på sin blogg och han svara igår på typ 20 frågor eller nått och min fråga kom med:

Så ja där har ni det och ni ser ju va han svara liksom...ska ja kanske ta och sattsa på han? han e ju 22 hahahahah det är ju ganska mkt det är ju 9 år emellan oss men när ja är 20-30 år är det ju inte så jävla mkt om man tänker efter haha ;) hahah sorry att ja babblar på såhär men som han skrev: ett fan är ju naturligtvis också en människa med utryck och känslor, och om det klickar mellan oss så varför inte? Man kan inte bara ha gränser för sina fans!
Men ja jag ska inte hoppas för mkt han har säkert en flickvän om 10 år och han kommer säkert bo i stockholm och ja bo kvar här i Gävle hah ;)
Ne nu ska ja sluta babbla so seyaa<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

gumman det är inte alls sant. är själv muslim och vet allt om det där. självklart får mamman se sina barn igen ifall det blir så att föräldrarna måste skilja sig. och var fick du sexobjekt ifrån? muslimska män visar väldigt mycket respekt och kärlek till sina fruar, som alla andra människor? baraför att man är muslim behöver man inte ha en annorlunda kärlek. kärlek är kärlek. jag hoppas att du förstår att det där inte var sant. överdrivet!

2010-01-15 @ 14:29:51
Postat av: Emma

okej men asså ja tog det från en hemsida men asså ja man ska inte tro på allt liksom men ja..

2010-01-15 @ 14:37:24
URL: http://eemmahhanssonn.blogg.se/

Komentera här annars dör ni om 1 minut!:

Namn:
Var inte anonym annars är du feg!

E-postadress: den kommer inte synas för andra ja kommer bara adda dej på msn :)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ge mej kritik jag bryr mej inte om va ni tycker fast skriv nått snällt då och då så blir ja på bättre humör pusshej love u<33
Pusspuss älskar er
Trackback
RSS 2.0